Om Beebo

Torbjörn Pettersson

I en föränderlig värld behöver man följa samhällsutvecklingen och vara öppen för att lära sig nya saker. Det är viktigt att ha en utbildning i grunden men oftast desto viktigare att hänga med i det som händer i ens omvärld och dra lärdom av det.

Mitt namn är Torbjörn Pettersson och jag driver Beebo Invest. Jag är utbildad marknadsekonom vid IHM Business School. Där fick jag lära mig grunderna i ledarskap, hur man analyserar marknaden, utvecklar marknadsplaner samt hur man tar fram strategier för att nå uppsatta mål. När det var dags för examensarbete fick jag och fyra andra uppdraget att ta fram en strategi för hur Stadium AB skulle kunna prissätta sina produkter till sina dotterbolag i andra länder. Det skulle ske enligt OECD:s regler om en armlängds avstånd samtidigt som den skulle följa en marknadsmässig kalkyl. Uppdraget var således att presentera en modell som höll såväl juridiskt som ekonomiskt.

Jag har genom åren arbetat som marknadschef, verksamhetschef och Key Account Manager. I mina uppdrag har jag förutom att jobba med försäljning, ansvarat för affärsutveckling, gjort marknadsanalyser, hållit produktutbildning, coachat säljare, utvecklat inköpsprocesser genom att vidga leverantörsnätverk, förbättrad logistikhantering och snabbare orderflöden

Som person är jag lite av en social kameleont och passar in i de flesta sammanhang. Jag tar gärna initiativet i en grupp men är samtidigt lyhörd, pragmatisk och har lätt för att samarbeta med andra.

Scroll Up